У 2022-му Свеса виділить лікарням майже 2,2 млн грн

18.01.2022

Про це йдеться у Рішенні «Про бюджет Свеської селищнеої територіальної громади на 2022 рік».

Первинну медичну допомогу жителям Свеської селищної територіальної громади надає Комунальне некомерційне підприємство «Свеський центр первинної медико-санітарної допомоги», який першочергово утримується за рахунок коштів Національної служби здоров’я України і до складу якого входить 5 лікувально-профілактичних закладів, в тому числі: 1 амбулаторія загальної практики сімейної медицини та 4 фельдшерських пункти, які розташовані і забезпечують свою діяльність на території сіл громади.

У бюджеті Свеської селищної територіальної громади на 2022 рік по галузі «Охорона здоров’я» передбачаються видатки загального фонду у відповідності до програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Свеський центр первинної медико-санітарної допомоги» в сумі   2 181 121 гривня.

Видатки на оплату праці з нарахуваннями передбачені в загальній сумі 1 247 082 гривні, що складають 57,2 відсотків від загального обсягу видатків на рік, котрі забезпечують в повному обсязі виплату обов’язкових видів оплати праці.

На оплату енергоносіїв та комунальних послуг – 733 539 гривень, що складають 29,7 відсотків від загального обсягу видатків на рік і забезпечують повну потребу закладу.

На оплату медикаментів – 25 000 гривень, що складає 1,1 відсотків від загального обсягу видатків на рік.

На інші поточні видатки, а саме на оплату послуг зв’язку та мережі Інтернет,  обслуговування техніки, підготовки до опалювального сезону, перезарядки картриджів та інші послуги, придбання матеріалів, миючих та дезинфікуючих засобів, кухонних приладів, матеріалів для поточного ремонту та інших видатків, пов’язаних з функціонуванням закладу передбачено 175 500 гривень або 11,9 відсотків витрат загального фонду.

svesa.online 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: