Криза в керівництві громадою триває: Мер Лебедина знову намагається зібрати депутатів на сесію

18.01.2022

Чергову двадцять першу сесію Лебединської міської ради очільник громади скликає 28 січня о 10:00 у сесійній залі Лебединської міської ради.

Відповідне розпорядження оприлюднене на офіційному сайті ради увечері понеділка, 17 січня.

Депутатам пропонують розглянути проєкти рішень, не прийнятих впродовж кількох місяців ігнорування обранцями пленарних засідань, скликаних Олександром Бакликовим.

Втім є у переліку і нові проєкти. Зокрема, про бюджет та програму економічного і соціального розвитку громади на 2022 рік. Також депутатам пропонується розглянути увільнення від виконання посадових обов’язків Максима Ткаченка, який нині обіймає посаду Гарбузівського старости.

Напередодні Олександр Бакликов звернувся до депутатів із проханням відкинути політичні амбіції задля вирішення важливих для громади питань. Також він закликав голів депутатських фракцій зібратися 18-19 січня з тим, аби спробувати узгодити спірні питання, що призвели до кризи у керівництві громадою.

Чи зберуться депутати цього разу – достеменно невідомо. Адже кілька днів тому на сторінках у соцмережах з’явився відеоролик, у якому секретар ради Дмитро Коваленко намагається оприлюднити на офіційному сайті ради прийняте депутатським зібранням напередодні Нового року рішення про бюджет громади. Це, очевидно, свідчить про те, що депутати вважають бюджет громади на 2022 рік та пов’язані із ним рішення прийнятими.

Втім, у відповідному розділі сайту міськради цей документ досі не з’явився.

Нагадаємо, відповідно до інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, станом на ранок 18 січня керівником Лебединської міської ради зазначений Олександр Бакликов, пишуть на сайті мерії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: