Зрубала 325 дерев: Суд виправдав інженера Глухівського лісгоспу

19.01.2022

Глухівський суд Сумської області виправдав інженера з лісокористування ДП «Глухівський агролісгосп» Аллу Молафєєву від звинувачень у незаконній вирубці понад трьох сотень дерев та службовому підробленні. Про це стало відомо з вироку суду за ч.4 ст. 246, ч.2 ст. 364 та ч.2 ст. 366 КК.

За версією сторони звинувачення, Алла Молофєєва, зловживаючи службовим становищем, із метою отримання неправомірної вигоди внесла явно неправдиві відомості до лісорубного квитка, на підставі якого здійснила незаконну вирубку дерев на землях лісового фонду ДП «Глухівський агролісгосп». Усього було зрубано 325 дерев, що завдало збитків на суму 925 тис. гривень.

Під час засідання Молофєєва не визнала своєї провини, а також зазначила, що перед підписанням лісорубного квитка вивчила всі необхідні документи для його заповнення. Отримані відомості вказували на об’єктивну необхідність проведення повторних санітарних рубок у зазначених у лісорубному квитку кварталах.

Вивчивши матеріали справи, суд виправдав Аллу Молофеефу у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст. 246, ч.2 ст. 364 та ч.2 ст. 366 КК.

368.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: