В Охтирці затвердять тарифи платних стоматологічних послуг

19.01.2022

26 січня о 09.00 год у залі засідань Охтирської міської ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету. В охтирчан при виді такого повідомлення на офіційному сайті міськради око починає сіпатися, адже чи не кожне таке засідання тягне за собою підвищення тарифів на комірне.

Порядок денний  даного засідання включає наступні питання:  затвердження розміру стипендії міської ради творчим особистостям та талановитим учням початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів; тарифів платних стоматологічних послуг на 2022 рік у КНП ОМР «Охтирська міська стоматологічна поліклініка»; списку дітей міста Охтирки перших двох років життя з малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування на січень 2022 року. Також розглядатиметься рішення про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, зарахування на соціальний квартирний облік та про  затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальною установою «Охтирський міський терцентр соцобслуговування населення» та затвердження тарифів на платні соціальні послуги.

Члени виконкому продовжать терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами, нададуть дозволи на розміщення зовнішньої реклами та розглянуть справи про адміністративні правопорушення.

Як бачимо, питання підняття тарифів на комунальні послуги поки не виносяться на розгляд членів виконкому.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: