В Охтирці перевірили умови проживання дітей у проблемних родинах

19.01.2022

Вчора інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Охтирського районного відділу поліції спільно із спеціалістами служби у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації провели спільну перевірку умов проживання дітей у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Дані заходи проводяться з метою попередження випадків жорстокого поводження в сім’ї, загрози життю та здоров’ю дітей, приділення уваги сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, де можуть бути бездоглядні діти у зв’язку із складним матеріальним становищем.

Контроль за родинами, що перебувають у складних життєвих обставинах та станом дітей, які в них виховуються, – є одним з пріоритетних напрямків роботи інспекторів ювенальної превенції. Такі сім’ї знаходяться в зоні постійної уваги поліцейських, і вони систематично їх перевіряють, щоб вчасно виявити проблеми та допомогти в їх вирішенні.

Під час відвідування були перевірені умови мешкання родин, зібрана інформація щодо поводження батьків з дітьми, їх побуту, спільного проживання.

Батьків попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх дітей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: