У Сумському районі поліція перевіряє мисливські угіддя

19.01.2022

Правоохоронці на постійній основі проводять профілактичні заходи з недопущення надзвичайних подій при використанні зброї, у тому числі мисливської, під час проведення полювання. Особливо такі заходи актуальні у відкритий сезон.

Так, на минулих вихідних працівники сектору контролю за обігом зброї у складі мобільних груп спільно зі співробітниками превентивної діяльності, із залученням єгерів, а також голів первинних мисливських організацій, перевіряли дотримання мисливцями правил полювання.

Крім того, поліцейські перевіряли наявність відповідних документів, дозволів на зберігання та використання мисливської зброї, акцентували їх увагу на дотриманні основних правил полювання.

За результатами проведеного рейду відносно громадян складено 41 протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 192 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік».

Профілактичні заходи в даному напрямку продовжуються. Поліцейські закликають мисливців дотримуватися усіх необхідних правил безпеки та не порушувати законодавство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: