Кавове обладнання для кав’ярен та ресторанів - як не помилитись із вибором?

20.01.2022

Сучасним ресторанам та кафе, а в першу чергу, кав’ярням, не обійтись без професійного кавового обладнання. Погодьтесь, мало хто із клієнтів задовольнить ся розчинною кавою, яку просто залили кип’ятком. Навіть у бюджетним закладах хочеться поласувати смачною натуральною кавою. Що вже казати про кав’ярні преміям сегменту. Вони повинні радувати відвідувачів значним вибором зерна, мінімум кількома способами приготування напоїв, професіоналом, що їх готує.

Стандарті та специфічні функції

Вибір кавового обладнання сьогодні – неймовірний великий. Різні виробники пропонують широкий модельний ряд, що дозволяє кожному покупцеві підібрати максимально підходящий варіант для своїх потреб. Виробники пропонують,як стандартні, так і специфічні функції. Важливо, як зазначають спеціалісти https://tsa.com.ua/technical-service, аби обладнання радувало стабільністю параметрів, у першу чергу, температури води, швидкості нагрівання, безперебійності генерації пари, що дозволяє приготувати стійку пінку.

Доступність сервісного обслуговування техніки

При виборі кавового обладнання для закладу не варто забувати й про зручність налаштування техніки, її ергономіку, доступність сервісного обслуговування. Особливо останній пункт часто ігнорується, що призводить до серйозних проблем. Адже обладнання у кав’ярнях експлуатується у режимі нон-стоп, тому не виключено, що в якийсь момент може знадобитись заміна певної деталі або ж просто ви стикнетесь із незрозумілою для себе несправністю. Оскільки від техніки залежить обслуговування клієнтів, довге очікування грамотних майстрів точно не є гарним рішенням проблеми. Краще завжди бути впевненими у тому, що у разі проблеми техніку максимально швидко продіагностують і повернуть у стрій.

Данні об’єми продажу

На вибір конкретної моделі впливає і розмір закладу та об’єми продажу кави. Тут https://tsa.com.ua/services можна знайти індивідуальні кавові рішення. Обов’язково прорахуйте кількість чашок кави, яку в середньому плануєте продавати протягом одного дня. Зазвичай, навіть невеличкі кав’ярні продають не менше сотні чашок кави. Розмір бойлера повинен фізично дозволяти приготувати потрібну кількість порцій і не втратити клієнтів.

Вигідна інвестиція

Оскільки сучасний рівень конкуренції у кав’ярнях максимально високий, намагатись надто зекономити на придбані кавового обладнання, жертвуючи його якістю, точно не варто. Смачна кава дозволить вашому закладу розвиватись, ставати затребуваним та популярним. А разом із кількістю клієнтів зростатимуть і прибутки. Тож хороше обладнання – це дійсно виправдана інвестиція.

Догляд за обладнанням

Не забувайте про те, що навіть обладнання найвищої якості та вартості потребує регулярного догляду. Ретельно стежте за усіма показниками техніки, проводьте чистки та комплексне обслуговування.  

Інші новини:

Коментарі: