Послуги агентств нерухомості, які полегшують життя

20.01.2022

Якщо виникає потреба продати чи придбати нерухомість, здати її в оренду чи зняти, краще доручити це професіоналам. Спеціалісти агентств нерухомості візьмуть на себе більшість клопотів, щоб ваші питання були вирішені максимально оперативно та ефективно. Клієнтам, які бажають отримати якісний сервіс, швидко продати, купити, здати в оренду приміщення або зняти житлову площу та не переплатити, варто перейти на сайт https://blagovist.ua «Благовіст» та довірити операції з нерухомістю досвідченим спеціалістам.

Послуги для квартиронаймачів

Агентства нерухомості допомагають оперативно знайти житло, яке відповідає вимогам клієнта. Рієлтори враховують стан житла, наявність меблів, розташування будинку, бюджет, який може витратити людина на оренду квартири.

Компанія «Благовіст» виручить тих, хто шукає житло в Києві. Вона володіє найповнішою базою даних об’єктів нерухомості в столиці. Це агентство допоможе не тільки орендувати житло на тривалий термін, але й зняти квартиру в Києві подобово.

Послуги для орендодавців

Пошук квартиронаймачів віднімає багато часу та сил. Звертаючись в агентство нерухомості, ви позбавляєтесь необхідності давати оголошення, відповідати на дзвінки тих, хто зацікавився пропозицією, організовувати показ об’єкта. Спеціалісти з нерухомості візьмуть на себе:

швидкий пошук орендаря;

розміщення оголошень та ефективну рекламну компанію, яка часто здійснюється за рахунок агенції;

складання договору найму;

ведення переговорів та проведення угоди;

прийом авансу або застави за житлову площу.

Допомога при купівлі квартири

Спеціаліст з нерухомості допомагає швидко підібрати потрібний об’єкт для покупця та подбає про те, щоб угода була вигідною для клієнта. Представники агентств нерухомості надають наступні послуги:

підбір відповідного за ціною та критеріями замовника об’єкта житлової або комерційної нерухомості;

організація переглядів підібраних квартир, ведення телефонних переговорів у процесі;

аналіз об’єктів, що переглядаються, та документів на них;

переговори та торг з ріелторами продавців та власниками житла;

отримання або передача авансу за об’єкт, що купується;

перевірка правильності оформлення угоди з юридичної точки зору;

організація взаєморозрахунків, підготовка проекту договору купівлі-продажу;

складання акта приймання-передач об’єкта.

Співпраця з агентствами нерухомості допомагає прискорити процес пошуку об’єкта, купівлі або продажу житла, здачі квартири в оренду або винаймання помешкання. Переклавши значну частину обов’язків на спеціалістів, ви зможете зекономити час та не відволікатись від важливих справ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: