У Шостці з пневматичної зброї стріляли в собаку

20.01.2022

Учора, 19 січня, у Шостці розстріляли собаку біля “Сільгоспхімії”. Про це повідомляють зоозахисники.

“У нашому місті знову стався кричущий випадок! Нелюдь розстріляв собаку. Собаку, яку розсріляли, звали Анфіса. Це сталося близько 15:00 у районі “Сільгоспхімії”. Сторож почула сильний хлопок та виск собаки, вибігла на вулицю і побачила закривавлену собаку. Біля сторожки була її 11-річна донька. Дівчинка злякалася. Сторож перев’язала лапу, крові було багато, і повідомила мені”, – розповіла Олена.

Зоозахисники відвезли собаку до ветеринара, де їм підтвердили: стріляли з пневматичної зброї. Тварині просто пощастило: куля пройшла навиліт, але зачепила вену. Лікар зробив укол антибіотику, знеболюючого та кровоспинного препаратів.

“Ця людина та його друзі вже не вперше розстрілює собак, і їм усе сходить з рук. Три роки тому був аналогічний випадок. Ця компашка розстріляла двох собак: одну насмерть, іншу ледве врятували. Писали заяву до поліції, їм суттєвого нічого не було. Провели бесіду, вони й притихли. Тепер знову повилазили. Може, хтось в курсі, хто там ошивається. Треба спинити це свавілля. Розголос – найголовніше у цій справі. Бо сьогодні собаки, а завтра люди!” – пишуть зоозахисники.

Зоозахисники знову звернулися із заявою до поліції.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: