Чим торгують на електронних торгах

20.01.2022

Біржовий майданчик УУБ активно проводить аукціони, на яких вивчаються побажання учасників лотів та відповідно вдосконалюється функціонал ЕТП. За допомогою брокера продається нестандартизований товар підприємств-банкрутів, продукція, що знаходиться в податковій заставі, енергоресурси, деревина, вугілля та інші.

Чим торгують на електронних торгах?

На торгових електронних майданчиках продаються наступні об’єкти:

комерційна нерухомість;

житлова нерухомість;

оренда нерухомості;

приватизація;

майно компаній-банкрутів;

земельні ділянки;

деревина;

транспортні засоби;

геологічні надра;

меблі;

офісна техніка;

металобрухт;

кредитні портфелі;

спиртові галузі.

Українська універсальна біржа – це можливість ефективно реалізувати свою продукцію по бажаній вартості. Торговий майданчик побудований на сучасному технічному обладнанні, програмному забезпеченні та організаційних заходах, які задіяні для проведення електронних аукціонів. 

Переваги електронної платформи

Серед переваг здійснення торгів на електронному майданчику відзначають:

конкурентна спроможність між покупцями, створена завдяки дистанційній роботі торгів;

прозора торгівля, що проводиться публічно  та знеособлення покупців/продавців, що зводять нанівець змову між учасниками;

контроль власника майна за реалізацією товару з будь-якої країни.

Юридичні особи та підприємці, які бажають співпрацювати з брокерським майданчиком, повинні зареєструватися на ньому. Після авторизації аканту потрібно опублікувати оголошення і подати заяву для участі в торгах. Аукціон проводиться в декілька етапів, після чого визначається переможець і укладається договір між сторонами.

Чому слід вибрати УУБ?

Біржовий майданчик УУБ – найкраща платформа для здійснення продаж і закупівель. На потралі здійснюється юридична підтримка учасників. Юристи допомагають покупцям і продавцям брати участь у торгах згідно із законодавством України та придбавати/продавати нерухомість та земні надра без зайвих ризиків.  

За допомогою Української універсальної біржі кожен підприємець може знайти необхідне йому майно. УУБ – офіційно акредитований майданчик в системі держзакупівель Prozorro, тому тут вигідно купувати й продавати. Наші фахівці відшукують продукцію, що цікавить майбутніх учасників торгів та формують підписку за  вказаними покупцем параметрами. Нові лоти надходять на електронну адресу підписників. Це зберігає їх час на пошуки інформації. 

Усі тарифи УУБ відповідають чинному законодавству. Щоб почати працювати на майданчику, потрібно зареєструватися на сайті, знайти потрібний лот, виграти та придбати майно. Хочете продати чи купити, приватизувати державне або комунальне майно – переходьте за посиланням https://www.ueex.com.ua/rus/presscenter/news/prodazha-olhi-i-tseny-na-drevesinu-na-ooo-ukrainskaya-energetich/ .

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: