На Кролевецьку міськраду подали до суду через перепрофілювання ліцею

20.01.2022

Приватна особа звернулася до Сумського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Кролевецької міської ради з проханням визнати Рішення сьомої сесії восьмого скликання Кролевецької міської ради Сумської області Про перепрофілювання Камінської філії опорного закладу “Мутинський ліцей” Кролевецької міської ради шляхом пониження до І ступеня від 28.05.2021 року протиправним та скасувати його.

В обґрунтування позовних вимог позивач зазначає, що 28.05.2021 року на сьомій сесії восьмого скликання Кролевецької міської ради Сумської області було прийнято Рішення про перепрофілювання Камінської філії опорного закладу “Мутинський ліцей” Кролевецької міської ради шляхом пониження до І ступеня, за результатами проведення публічних громадських обговорень. Він не погоджується з відповідним Рішенням сьомої сесії восьмого скликання Кролевецької міської ради, аргументуючи позовні вимоги тим, що фактично не було проведено публічні обговорення з мешканцями села.

Дослідивши обставини у даній справі та докази, якими сторони обґрунтовують свою позицію, суд дійшов висновку про відсутність підстав для задоволення позовних вимог.

Тож, своїм рішенням від 28.10.2021 року Сумський окружний адміністративний суд (суддя О.М. Кунець) відмовив в повному обсязі у задоволенні адміністративного позову ОСОБА_1 до Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області про визнання протиправним та скасування відповідного рішення.

kntp.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: