Призначено директора ФК “Суми”

21.01.2022

Розпорядженням Сумського міського голови Олександра Лисенка 21 січня директором ФК «Суми» призначено Романа СОРОКУ, з ним укладено контракт строком на п’ять років. До призначення останній працював на ПрАТ «Технологія» та бізнес- структурах Південної Кореї, має вищу економічну освіту. На аматорському рівні виступав за ФК «Дружба» та збірну команду Сумського НАУ, організатор щорічних сумських дитячо-юнацьких футбольних турнірів.

«В надвичайно нелегкий час довелося очолити підприємство. Проте особисто я, як керівник, наш колектив і команда, маємо підтримку депутатського корпусу, керівників провідних фракцій та мера. А саме найголовніше – наших вболівальників! Ми доведемо, що горде місто над Пслом має право пишатися своїм рідним футбольним клубом. І повинно пишатися. Наразі вже сформовано колектив однодумців – адміністрацію та тренерський штаб. На черзі комплектування команди. В самі найкоротші терміни ми здійснимо необхідні господарсько-фінансові заходи для забезпечення повноцінного проведення навчально-тренувальних зборів, тренувального процесу, належного функціонування команди та її участі в чемпіонаті серед команд клубів Другої ліги ПФЛ України 2021/22», – прокоментував Роман Сорока.

Нагадаємо, що раніше наставником ФК «Суми» призначено Євгена Яровенка – заслуженого майстра спорту, олімпійського чемпіона та відомого українського тренера. Його асистентом – майстра спорту Володимира Горілого. Команда виходить із відпустки наступного тижня та розпочинає підготовку до другого кола чемпіонату серед команд клубів Другої ліги ПФЛ України 2021/22. На сесії Сумської міської ради 24.11.21 депутатським корпусом вже затверджено програму розвитку фізичної культури та спорту Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2022-2024 роки, згідно якої на фінансування ФК «Суми» передбачається 21 мільйон гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: