У Ромнах пройшла атестація водолазів

21.01.2022

20-21 січня 2022 року на базі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України у місті Ромни відбулася планова щорічна атестація водолазних підрозділів рятувального формування.

Водолазно-кваліфікаційну комісію пройшли фахівці водолазних підрозділів МЦШР: група підводного розмінування та навчальний пункт підготовки водолазів.

Перевірявся рівень теоретичної підготовки та практичних навичок водолазів, знання правил безпеки праці. За допомогою барокамери, у якій створювався тиск відповідності робочим глибинам до 20 метрів, перевірявся рівень підготовки глибинних спецалістів.

Перевірялися навички з надання першої домедичної допомоги, знання правил зберігання водолазного спорядження, навички з організації та знання правил безпеки водолазних спусків, виконання типових водолазних робіт.

Комісія проаналізувала характер і складність проведених водолазами підводних робіт та загальну кількість годин роботи під водою, зокрема у зимовий період у новоствореному басейні. Саме з його відкриттям можна пов`язати істотне покращення практичної підготовки водолазних спеціалістів.

Всього 23 особи успішно пройшли щорічну атестацію та отримали допуск до подальшого проведення водолазних робіт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: