У Конотопі п’яний чоловік викрав авто, проїхав пару метрів і скоїв ДТП

22.01.2022

Вчора, близько шостої години ранку, до Конотопського районного відділу поліції через лінію 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий викрав автомобіль ВАЗ-2107.

Миттєво відреагувавши на дану подію, силами нарядів реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи, обставини злочину було встановлено.

Як з’ясували правоохоронці, невідомий чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, шляхом пошкодження замка проник до автівки, що була припаркована біля будинку власника та поїхав у невідомому напрямку.

Зловмисник не мав навичок керування транспортними засобами та був  напідпитку, тому скоїв ДТП неподалік від місця злочину. Господар автівки, почувши гуркіт, одразу вибіг на вулицю, де і затримав зловмисника та викликав поліцію.

Зловмисником виявився 27-річний конотопчанин.

За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Крім того, за керування авто у стані алкогольного сп’яніння та без права керування таким транспортним засобом на водія склали ще й адміністративні матеріали. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: