У Сумах поліцейські оперативно розкрили грабіж

22.01.2022

Ввечері на пульт спостереження поліції охорони надійшов тривожний виклик. Спрацювала кнопка «Терміновий виклик поліції» одного з магазинів міста. На місце події виїхав екіпаж поліції охорони та слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції.

Прибувши на виклик поліцейські встановили, що натиснути кнопку попросив 41-річний чоловік, який став жертвою злочину. Він розповів, що випадково зустрів на вулиці свого знайомого та нагадав йому про те, що той винен йому гроші.

На що зловмисник вирвав з його рук сумку, всередині якої був мобільний телефон, банківські картки, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс, а також паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон, та кинувся навтьоки.

І вже менш ніж за годину правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка з викраденою сумкою в руках. Ним виявився 40-річний мешканець обласного центру.

Поліцейські вилучили викрадені речі та повернули власнику. Стосовно зловмисника слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: