На Сумщині 15-річна дівчинка осиротіла і захворіла на рак

22.01.2022

15-річна Настя з Охтирки втратила маму після коронавірусу, а потім у неї виявили онкологічне захворювання – лімфому, що потребує дороговартісного лікування.  Заклик про допомогу для дівчинки опублікували у  Фейсбук-групі “Діти Сумської онкогематології”.

“Соловйова Анастасія, 08.07.2006 р.н.

Друзі, нашої з вами допомоги та підтримки вкрай потребує дівчинка Настя. Їй доводиться зараз бути один на один зі складними випробуваннями долі.

Наприкінці грудня Настя потрапила до дитячого відділення гематології. Та випробування почалися раніше… В жовтні Настя і її мама захворіли на ковід. Мама Насті, нажаль, не змогла здолати хворобу, вона померла. А в Насті на КТ, яке призначили через ковід, виявили підозру на онкологію.

Опікун Насті – бабуся, їй 80 років. Проживають вони в Охтирці. Насті 15 років. Вона творча, розумна, добра, щира і відкрита до спілкування дівчинка.

Зараз Настя почала лікування, їй діагностували лімфому. Цілодобові крапельниці, ліки для відновлення організму, побічні ефекти хімії… І майже весь час Настя долає це сама!.. Добре, що в нашому відділенні чуйний персонал, інші матусі та діти, волонтери, ніхто не залишився осторонь.

Я дякую кожному, хто підтримав Настюшу!

Зараз Настя в Києві. З понеділка треба здати аналізи та робити операцію, потім – знову на лікування в Суми. Звичайно, все це потребує щоденних матеріальних витрат.

Прошу всіх небайдужих, підтримати Настю та не залишити її одну в такий складний період життя.

Реквізити для надання допомоги:

Приват Банк

5168745114792226

Кудлай Ніна Степанівна (бабуся, опікун Насті)”  – ідеться у повідомленні групи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: