Після 4-х років ремісії знову рецидив: Жінка із Сумщини потребує допомоги

23.01.2022

У 39-річної жительки Шостки після 4-х років ремісії знову рецидив.

Діагноз «протоковий інфільтруючий рак лівої молочної залози 3-В стадіі з мета стазами в лімфовузол» мамі двох хлопців Оксані Снітко поставили наприкінці 2015 року. Тоді жінка пройшла 4 хіміотерапії, їй зробили операцію. Оксана пройшла шлях променевої терапії, реабілітації та відновлення. Потроху стала повертатися до попереднього життя у стані ремісії.

Але влітку 2020 року доля знову кинула виклик Оксані. Після обстеження з’ясувалося, що метастази пішли на плевру. Лікар прийняв ризиковане рішення опромінити легеню. Вона «горить». І знову розпочинається хіміотерапія.

Але на початку січня КТ показує шокуючу картину – метастаза в паракостальній плеврі збільшилася до початкових розмірів, та ще й з’явилася і в парааортальному лімфовузлі та в одному сегменті печінки.

За неповний рік родина витратила на лікування Оксани близько 100 тис. грн.

Зараз 39-річна жінка вже розпочала черговий курс хіміотерапії, усього 12 блоків. На 1 треба більше 3 000 грн, плюс витрати на супутні препарати та обстеження. Без фінансової допомоги небайдужих людей їй не обійтися. Оксана налаштована бадьоро та вірить, що й цей бій з підступною хворобою вона виграє.

Допоможемо разом Оксані не падати духом. Номер карти для допомоги:  4149 4991 4465 0718 Оксана Снітко.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: