В одному із будинків для людей похилого віку на Сумщині знайшли порушення правил протипожежної безпеки

24.01.2022

Протягом минулого року Охтирським управлінням ГУ Державної служби України з  надзвичайних ситуацій у Сумській області   було проведено 41 планову перевірку об’єктів суб’єктів господарювання.

Зокрема в  лютому перевірялися будинки для людей похилого віку та осіб з інвалідністю та готелі на території міста Охтирка.  За результатами заходів перевірено 4 таких об’єкти та до виконання запропоновано 45 заходів протипожежної безпеки.

За результатами перевірок подано 1 позовну заяву в рамках 5 порушень для звернення до Адміністративного суду у зв’язку з виявленими порушеннями, що несуть загрозу життю та здоров’ю людей . Направлено матеріали перевірки та адміністративний позов до окружного адміністративного суду про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду стосовно  повного зупинення роботи Комунальної установи Сумської обласної ради «Охтирський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів». Однак станом на 14 грудняминулого року всі порушення викладені в адміністративному позові об’єктом виконано.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: