Сумська мерія оголосила тендер на 150 млн гривень: куди готові витратити такі кошти

25.01.2022

Днями департамент інфраструктури оголосив тендер щодо поточного ремонту вулично-дорожньої мережі та штучних споруд Сумської міської територіальної громади на 2022 рік. .

Очікувана варрість закупівлі – 150 млн гривень. є

За ці кошти підрядник має виконувати середній та дрібний ремонт вудично-дорожньої мережі, зокрема укріплювати узбіччя дороги; ліквідовувати окремі пошкодження покриттів усіх видів на тротуарах, майданчиках, пішохідних та велосипедних доріжках; улаштовувати посадкові майданчики на зупинках міського громадського транспорту з установленням навісу або павільйону; замінювати пошкоджені бордюрні камені, поребрики, водостокові труби, люки, решітки, рами; наносити розмітку і встановлювати дорожні знаки; усувати напливи та колії на проїзній частині з асфальтобетонним покриттям, усідання і проломи проїзної частини картами до 25 кв. м; розробити заходи щодо ліквідації умов виникнення місць концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Щодо штучних споруд, то серед вимог – ремонт  гідроізоляції в зоні деформаційних швів, водовідвідних трубок, огорож; підсипання земляного полотна на ділянках усідання з перекладанням перехідних плит на сполученнях його зі штучною спорудою; ремонт дорожнього покриття проїзної частини при загальному обсязі робіт не менше 200 кв. м; виправлення або заміна пошкоджених колесовідбійних та перильних огорож на ділянках довжиною понад 100 м; суцільне фарбування та обштукатурювання елементів споруд, очищення металоконструкцій від іржі та часткове або повне їх фарбування тощо.

Заявки приймаються до 21 лютого, аукціон пройде 1 квітня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: