Вадим Акпєров: перспективи парку «Чешка» тепер стають реальністю

26.01.2022

Сумська міськрада майже одноголосно підтримала рішення щодо виділення 24 мільйонів гривень на будівництво сучасного парку культури та відпочинку «Чешка». Проект особисто курує голова фракції «Європейська Солідарність» в Сумській міськраді Вадим Акпєров.

Зазначимо, в грудні минулого року Вадим Акпєров вперше заявив про амбітний проект зі створення сучасного парку «Чешка». Тоді депутатський корпус підтримав пропозицію голови «ЄС». Відтак в Сумах було офіційно створено парк «Чешка». Далі розпочалася робота щодо попередніх прорахунків робіт, які мають бути проведені на території біля озера Чеха та безпосередньо на самій водоймі.

«Про Чешку багато говорять. Влада постійно обіцяє навести лад на цій території. Проте зі ЗМІ ми чуємо, що час від часу Чешка потрапляє в якісь неприємні історії, то якісь забудовники починають претендувати на ласу територію біля озера, то місцеві блогери і активісти розповідають в мережі Інтернет про те, що територія не прибирається і перетворюється на сміттєзвалище, а саме озеро захаращується. Тобто постійно виникають якісь питання навколо озера. Саме тому ми вирішили поставити крапку в цьому питанні, остаточно визначивши, як бути далі з озером Чеха, як відновити цю територію», – наголосив голова «ЄС».

Вадим Акпєров додав, наразі депутати підтримали ініціативу щодо виділення фінансування, тож тепер настає найвідповідальніший момент, коли ми розпочнемо проектування і, звісно ж, враховуючи думку сумчан, зможемо підготувати презентацію, а що ж власне буде в нашому парку і, чому він дійсно стане улюбленим місцем відпочинку для містян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: