Які школи на Білопільщині закриваються на карантин?

26.01.2022

Кількість хворих на коронавірус та гострі респіраторні захворювання на Білопільщині зростає. У зв’язку з цим навчальні заклади та окремі класи у школах переходять на дистанційну форму навчання.

Яку ситуацію маємо у школах Білопільщини станом на сьогодні, 26 січня – повідомили керівники відділів освіти громад.

Білопільська громада

Відсьогодні, 26 січня, до 4 лютого, учні 5-11 класів Білопільського ліцею № 1 навчатимуться дистанційно. Таке рішення було прийняте на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Білопільської міської ради, яке відбулося напередодні, 25 січня.

Ворожбянська громада

Починаючи з четверга, 27 січня, на тиждень на карантин закривають три класи Ворожбянського ліцею (опорного закладу): третій А, сьомий та одинадцятий. У цих класах рівень захворюваності дітей на ГРВІ перевищує 25 %. Ситуацію щодо роботи навчальних закладів громади відділ освіти тримає на контролі. Якщо кількість хворих учнів у подальшому зростатиме, на дистанційне навчання можуть піти й інші класи, або ж навіть уся школа.

Річківська громада

У Річківській школі з 25 по 28 січня включно на карантині перебувають чотири класи: другий, четвертий, шостий та одинадцятий. Решта класів працюють стабільно, рівень захворюваності на ГРВІ – у межах 14-15 %.

Миколаївська громада

Миколаївський на Улянівський навчальні заклади переведені на дистанційну форму навчання. Решта закладів поки що працюють.

bilopillia.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: