В Ямполі скликають позачергову сесію селищної ради: які питання розглядатимуть депутати

26.01.2022

Відповідне розпорядження сьогодні підписала Ямпільський селищний голова Ольга Губар.

Позачергова сесія відбудеться в п’ятницю, 28 січня, на ній розглянуть 13 питань порядку денного:

Про затвердження звіту про виконання бюджету Ямпільської селищної територіальної громади за 2021 рік.

Про внесення змін до селищної програми «Освіта Ямпільщини на 2021-2025 роки».

Про внесення змін до селищної цільової програми «Розвиток пожежної охорони, забезпечення пожежної безпеки та підтримки Місцевої пожежної охорони на 2022 рік».

Про внесення змін до селищної цільової програми «Житлово- комунальне господарство та благоустрій населених пунктів на 2022 рік».

Про внесення змін до селищної цільової програми «Природоохоронні заходи місцевого значення на 2022 рік».

Про внесення змін до Програми залучення та поліпшення інвестиційного клімату в Ямпільській селищній територіальній громаді на 2021-2023 роки.

Про внесення змін до рішення Ямпільської селищної ради від 24.12.2020 «Про бюджет Ямпільської селищної територіальної громади на 2021 рік».

Про звіт щодо виконання Стратегії розвитку комунальної установи Ямпільський центр професійного розвитку педагогічних працівників Ямпільської селищної ради за 2021 рік.

Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради на надання в оренду нерухомого майна (приміщення) відділу культури та туризму Ямпільської селищної ради без проведення аукціону.

Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради на надання в оренду нерухомого майна (приміщення) відділу культури та туризму Ямпільської селищної ради без проведення аукціону.

Про передачу майна комунальної власності Ямпільської селищної територіальної громади з балансу Ямпільської селищної ради на баланс відділу культури та туризму Ямпільської селищної ради.

Про передачу окремого індивідуально визначеного майна комунальної власності Ямпільської селищної територіальної громади з балансу відділу культури та туризму Ямпільської селищної ради на баланс Ямпільської селищної ради.

Про безоплатну передачу тиражу книги «Ямпіль крізь роки».

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: