За добу на Сумщині ліквідовували чотири пожежі в житловому секторі

27.01.2022

26 січня о 18:49 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Поштова в м. Кролевець. Про загоряння повідомила господиня, яка відчула запах диму в середині будинку. На місце події було направлено черговий караул 17 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що горить перекриття житлового будинку на площі до 12 кв. м та речі домашнього вжитку. Виникла загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання.

О 18:59 пожежу було локалізовано, а о 19:10 – витративши на гасіння майже тонну води – повністю ліквідовано.

Інша пожежа сталася 27 січня в м. Глухів. О 05:59 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Покровська. На місце події було направлено черговий караул 10 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю, проведеною розвідкою було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 2 кв. м, стіни на площі до 4,5 кв. м та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів дихання

О 06:26 загоряння було локалізовано, а о 06:37 – повністю ліквідовано. Схожі випадки також мали місце в Сумському та Охтирському районах.

Всього на гасіння пожеж було залучено 6 одиниць спеціальної техніки та 22 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: