У Білопіллі оновили приміщення дитячої консультації

27.01.2022

З понеділка, 24 січня, прийом найменших пацієнтів Білопільської «первинки» відбувається в оновленому приміщенні дитячої консультації.

Майже три роки, а саме стільки працює Білопільська «первинка» як самостійний медичний заклад, одне з відділень – «Дитяча консультація» – розташовувалося в іншій лікарні. За цей час у приміщенні комунального некомерційного підприємства «Білопільський ЦПМД» тривав ремонт.

“Нарешті дійшла черга і до дитячої консультації,- розповідає головний лікар Білопільського ЦПМД Костянтин Рожин. – Ми обладнали ліве крило першого поверху для найменших пацієнтів. Від загального коридору відділяють двері. Мами і діти заходитимуть фактично в окреме приміщення, де вже обладнано три кабінети педіатрів для трьох лікарів. Обладнана всім необхідним і окрема дитяча маніпуляційна для щеплень та інших процедур.

В усіх кабінетах – нові зручні меблі для медперсоналу й відвідувачів. Є рукомийник і водовідведення, під’єднано інтернет.

Нагадаю, що в лікарні ми повністю забезпечені всім необхідним обладнанням для первинного обстеження пацієнтів. Не менше уваги приділили і місцям очікування маленьких пацієнтів та їхніх батьків.

У коридорі збудована казкова вежа, є дитячий куточок. Незабаром розмістимо на стіні великий екран, аби діти могли дивитися мультики і не боялися чекати прийому лікаря.

Більшість наших пацієнтів проживають неподалік лікарні, в житлових масивах багатоповерхівок. Тож добиратися до консультації буде простіше”.

Також головний лікар пояснив, що на ремонт і придбання меблів та обладнання не витрачено жодної копійки з бюджету міста.

Як і раніше, кожен педіатр має декларації зі своїми пацієнтами і працюватиме з ними. Записатися на прийом можна і телефонами коллцентру.

bilopillia.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: