На Кролевеччині гальмується процес вакцинації серед працівників житлово-комунальної сфери

27.01.2022

На Кролевеччині збираються прискорити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо вакцинації працівників органів місцевого самоврядування, лікарів, працівників комунальних підприємств.

Згідно із законодавством, всі працівники згаданих сфер, хто не має постійних чи тимчасових протипоказань до щеплень, повинні зробити профілактичні щеплення проти коронавірусу. У іншому випадку керівники підприємств, установ, організацій комунальної форми власності змушені будуть відсторонювати їх від роботи вже з 31 січня поточного року.

«Відсторонення фахівців комунальної сфери від роботи – може призвести до критичних ситуацій на стратегічних об’єктах життєзабезпечення міської територіальної громади» – зазначив Сергій КОЗИНЕЦЬ та закликав керівників активізувати роботу із вакцинації працівників житлово-комунальної сфери. Час, щоб зробити першу дозу вакцини і залишатися на робочому місці та виконувати свої професійні обов’язки, ще є.

Нагадуємо, що вакцинуватись від COVID-19 можна в пункті вакцинації за адресою: бульвар Шевченка, буд.57 (Клініка дружня до молоді), працює понеділок – п’ятниця з 08.00-12.00 год., 13.00-15.00 год. Субота з 08.00-12.00 год. Додаткова інформація за телефоном 0975643258.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: