ОДА хоче включити свого представника до транспортного комітету в Сумах

28.01.2022

Облдержадміністрація делегує свого представника до складу конкурсного комітету з визначення перевізників в Сумах. З відповідним листом голова Сумської ОДА звернувся до мера Сум.

«До Сумської облдержадміністрації надходять звернення від жителів м. Суми щодо подорожчання проїзду в міському транспорті, якості проїзду, прозорості проведення конкурсних процедур із визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування в м. Суми, − йдеться в листі. − З огляду на викладене, пропонуємо включити до складу конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусних маршрутах загального користування в м. Суми заступника директора − начальника управління транспорту, зв’язку та фінансово-ресурсного забезпечення Департаменту розвитку інфраструктури Сумської облдержадміністрації Андрія Романенка».

Заступник голови облдержадміністрації Олег Клименчуков додав, що облдержадміністрація має не лише реагувати на звернення громадян, а й допомагати їм у вирішенні гострих проблем.

«Для того, щоб розуміти процеси, які відбуваються в міській раді щодо транспортних питань, мати можливість ефективно допомагати у їх вирішенні, ми й хочемо делегувати свого фахівця до цього комітету, − наголосив Олег Клименчуков. − Сподіваємось на позитивне рішення і що найближчим часом у складі транспортного комітету в м. Суми буде представник облдержадміністрації як виконавчої влади в Сумській області».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: