7-річній Марійці потрібна підтримка для лікування за кордоном

28.01.2022

Нагадаємо, 7-річна Марійка Кудояр 4 роки тому втратила здатність рухатися після видалення пухлини хребта. Їй діагностували анапластичну епендимому шийного відділу хребта на рівні С2-С7. Дівчинка пройшла 5 блоків хіміотерапії, курс променевої терапії та 4 блоки противорецидивної хіміотерапії, операції та введення ботоксу для зняття скутості в нижніх кінцівках, курси реабілітації… Дівчинка не по-дитячому стійко бореться за здоров’я та мріє знову ходити.

Мама Марійки, Ірина Анатоліївна, повідомила, що вже за три дні донечку треба перевозити на консультацію та лікування до лікарів за кордон. Жінка просить підтримати коштами, оскільки лікування дороговартісне, а вона виховує доньку одна:

– Нарешті радісні новини від нас! 1 лютого разом з Машунею летимо до Москви. Попереду нас чекають дуже складні випробовування. Нам дуже потрібна фінансова допомога, адже лише сам переліт в одну сторону обійдеться у 19 тис. грн, та ще потрібно добратися до Києва, здати тести на ковід. Потім доведеться платити за перезаливку гістологічних блоків в інституті Бурденко та за консультацію онколога (це приблизно 8 тис. грн) і ще знайти житло у Москві, адже потрібно залишитись там на декілька днів, це як мінімум. Ще потрібно прописати тимчасово Машу в Москві, щоб фонд Хабенського допоміг оплатити молекулярне дослідження у Німеччині. Ми сердечно дякуємо всім, хто протягнув руку допомоги, за підтримку та щирі побажання. Молю Бога і вірю, що з вашою допомогою ми подолаємо цю страшну хворобу та просимо вас помолитися за одужання донечки та по можливості допомогти.

Перерахувати кошти на лікування Марійки Кудояр можна на рахунки банків:

ПриватБанк 5168 7574 1883 6419

Монобанк 5375 4141 2853 3832 (для переказів з інших банків)

Отримувач: Кудояр Ірина Анатоліївна (мама).

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: