Ямпільська селищна рада взяла “під опіку” спорткомплекс ДЮСШ

28.01.2022

Вже багато років спорткомпекс У Ямполі не опалюється. Взимку в спортзалі неможливо проводити заняття, змагання… Депутат Ямпільської селищної ради Петро Ковальов Петр Ковалев, який є ініціатором багатьох ремонтів, організатором спонсорських внесків у поліпшення матеріальної бази ДЮСШ повідомляє:

Хочеться висловити щирі слова подяки керівництву новоствореної Ямпільської громади , а селищному голові Губарь О.К. окремо, – за увагу і розуміння у вирішенні болючого питання розвитку спорту серед дітей та молоді.

Сьогодні на сесії селищної ради було прийнято рішення про виділення коштів на придбання твердопаливного теплогенератора SWAG для опалення спортивної зали Ямпільської ДЮСШ (депутатський корпус одноголосно підтримав)!!!

Більше 20 років в зимовий час не проводяться заняття з футболу, волейболу , настільного тенісу… результат цього ми бачимо самі. Нарешті цю справу зрушено з місця!

Спільними зусиллями ми відновимо славні спортивні традиції Ямпільщини. Роботи ще багато, але дорогу здолає той хто йде! Окремо зазначу , що спортивна зала є однією з найбільших в регіоні- 600 квадратних метрів!

pivnich.news

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: