На Серединобудщині заклади освіти та культури перевели на дистанційну форму роботи

28.01.2022

Під головуванням міського голови Середино-Будської міської ради Олександра Гена, відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Середино-Будської міської ради.

На порядок денний виносилося питання щодо стану забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення, запобігання поширенню на території Середино-Будської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За інформацією Світлани Манушиної,  в.о. директора КНП «Середино-Будська міська лікарня»,- повідомляється на офіційному сайті ради, – епідемічна ситуація на території Середино-Будської міської територіальної громади погіршується.

Станом на 28.01.2022 на лікуванні від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 перебуває 163 особи з яких 47 дітей та 5 медичних працівників.

За період з 24.01.2022 по 28.01.2022 зареєстровано 112 нових випадків захворювання.

В результаті засідання був прийнятий ряд рішень, направлених на стримання ситуації та попередження подальшого розповсюдження зараження COVID-19. Зокрема це стосується переведення закладів освіти і культури на дистанційну форму роботи.

pivnich.news

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: