У селах Охтирщини перевіряють дотримання карантинних норм

28.01.2022

28 січня 2022 року на території Хухрянського, Кардашівського старостинських округів Чернеччинської сільської ради був проведений контроль за дотриманням протиепідемічних норм, пов’язаних з поширенням гострої распіраторної хвороби СОVID-19 причиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

До складу мобільної групи входили представник Охтирського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області, представник сільської ради та поліцейських офіцерів громади Охтирського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Перевірено шість торгівельних закладів:

магазин  “Продукти”   ЧП Бабич (село Хухра, вул. Польова, 6а);

ветеринарна аптека ФОП Колодько О.М.(село Хухра,  вул. Понамарьової, 1.б);

магазин Млинок, ФОП Цахло (село Хухра, вул. Понамарьової, 2 б);

магазин одягу ФОП Зуза Т.П. (село Хухра, вул. Понамарьової, 4);

магазин “Колобок” ФОП Жувак ІР  (село Хухра, вул. Понамарьової ,4);

магазин Загуляй ФОП Горностай (село Кардашівка, вул. Охтирська ,3).

За підсумками проведених заходів в 2-х торгівельних закладах були виявлені недоліки, що стало підставою для складання одного адмінпротоколу за недотримання дизенфекційних заходів та 2 актів з пропозиціями.

З метою недопущення розповсюджування коронавірусу SARS-CoV-2, в край важливо всім мешканцям громади дотримуватися необхідних протиепідемічних вимог. Тому представники мобільної моніторингової групи поводили і широку інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Моніторинговою мобільною групою Чернеччинської сільської ради постійно здійснюються заходи щодо дотримання суб’єктами господарювання у сфері торгівлі та громадянами встановлених законодавством санітарних та протиепідемічних вимог в умовах адаптивного карантину.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: