Юрій Чмирь: “Для фракції ОПЗЖ питання медицини – у пріоритеті”

31.01.2022

Депутат Сумської обласної ради від “Опозиційної платформи – за життя” Юрій Чмирь підбив підсумки останньої сесії облради, на якій були прийняті важливі рішення для медицини Сумщини.

“Ми зібралися на позачергову сесію, аби у терміновому порядку прийняти два дуже важливі рішення – передачу в лікарні громад криогенних циліндрів та експрес тестів для визначення COVID-19.

Закладам первинної медичної допомоги Сумщини передано 30 тисяч експрес-тестів для визначення антигена SARS-CoV-2, 20 тисяч наборів для відбору біологічного матеріалу полімеразної ланцюгової реакції. Також медичним закладам області, які надають стаціонарну допомогу пацієнтам з COVID-19, відповідно до потреби були закуплені й передані кріоциліндри, генератори та газифікатори.

Хочу зазначити, що для нашої фракції питання медицини – в пріоритеті. І не дивлячись на те, що багато депутатів зараз також інфіковані і не прийшли на сесію, ми змогли підтримати надважливі на сьогодні рішення. Сподіваюся, що ці медичні препарати допоможуть врятувати не одне життя”, – написав Юрій Чмирь на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: