У Сумах 5 гуртожитків залишились без світла

01.02.2022

У понеділок, 31 січня, соціальними мережами поширилася інформація щодо відключення від електроенергії окремих гуртожитків у місті Суми з вини АТ “Сумиобленерго”. Для уникнення будь-яких непорозумінь енергетики надали роз’яснення з цього питання.

На даний час між АТ «Сумиобленерго» та ТОВ КК «Домком Суми» укладено договір споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії, в тому числі по вказаних гуртожитках. Розрахунки за спожиту електроенергію по цих об’єктах здійснюється ТОВ КК «Домком Суми» на підставі показів загальнобудинкових лічильників.

У зв’язку з несплатою за спожиту електричну енергію у ТОВ КК «Домком Суми» виникла заборгованість перед електропостачальником ТОВ “ЕНЕРА Суми”.

Тому, на підставі звернення енергопостачальника, керуючись п. 7.5 Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП № 312 від 14.03.2018, після попередження  споживача у встановленому законодавством порядку АТ “Сумиобленерго” 31 січня 2022 року припинило розподіл електроенергії споживачу ТОВ КК “Домком Суми” за такими об’єктами:

– гуртожиток за адресою: вул. Супруна, 13, м. Суми;

– гуртожиток за адресою: пр-т Шевченка, 10, м. Суми;

– гуртожиток за адресою: пр-т Шевченка, 12, м. Суми;

– гуртожиток за адресою: пр-т Курський, 119, м. Суми;

– гуртожиток за адресою: вул. Супруна, 26, м. Суми.

Наразі ТОВ КК “ДомКом Суми” і ТОВ “ЕНЕРА Суми” вирішують питання щодо відновлення електропостачання у цих гуртожитках.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: