На Сумщині поліцейські розповіли, як працює чат-бот «СтопНаркотик»

01.02.2022

Працівники ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції провели роз’яснювальну бесіду для учнів професійно-педагогічного фахового коледжу Глухівського національного педагогічного університету, директорів навчальних закладів Есманської селищної громади та адміністрації самої громади щодо мети створення та роботи чат-боту «СтопНаркотик».

Чат-бот Національної поліції України «СтопНаркотик» – це віртуальна програма, що допомагає блокувати канали, чати та сайти, які використовують наркоділки. Серед можливостей, які надають користувачу віртуальні помічники, є змога поскаржитися на конкретну адресу в Telegram, завантажити фотографії графічних посилань на наркокрамниці або надіслати адресу точки з продажу наркотиків в населеному пункті.

Поліцейські роз’яснили з якою саме метою створено зазначений чат-бот, як він працює і допомагає у боротьбі з наркоманією. Також правоохоронці розповіли про те, який негативний вплив на організм людини мають наркотичні речовини.

Всі учасники заходів подякували за отриману інформацію та можливість власноруч зробити свій внесок у боротьбу з наркоманією.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: