На Білопільщині з території колишнього заводу викрали електрокабель

02.02.2022

Менше доби знадобилося працівникам відділення поліції № 1 (м. Білопілля) щоб встановити особу крадія, розшукати його та вилучити викрадене.

По допомогу до працівників поліції звернувся охоронник колишнього заводу, що в селі Миколаївка. Він розповів, що у нічний час побачив як невідомий чоловік ходить по території заводу з кабелем в руках. А тільки-но він наблизився до нього, зловмисник одразу втік. Після цього охоронник виявив зникнення 43 метрів електрокабелю.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції швидко встановити особу зловмисника завдяки прикметам, які описав заявник. Ним виявився раніше судимий 36-річний місцевий мешканець.

Своєї причетності до вчиненого він не заперечував та пояснив, що пішов на злочин з метою наживи, саме тому вночі прийшов до колишнього заводу, побачив кабель та витягнув скільки зміг. Потім порізав його на маленькі частини. Однак продати не встиг. Його викрили працівники поліції.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавленням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: