На Сумщині 22 пари обрали “магічну” дату для одруження

02.02.2022

Нумерологи і фахівці з езотерики стверджують, що двійка – одне з найбільш енергетично сильних чисел. Перша дзеркальна дата лютого 02.02.2022 – унікальний день, щоб налагодити абсолютно всі сфери свого життя. Дехто спеціально чекав на цей день, аби створити сім’ю.

Так, саме сьогодні у Шостці одружилися 4 пари, повідомили у Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

«Сьогодні, в другий день лютого 2022 року, відділи державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) зареєстрували на Сумщині стосунки 22 пар, зокрема фахівці Шосткинського ДРАЦСу провели 4 шлюбні церемонії», – зазначила Ірина СВИСТУН, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Варто зазначити, що у цьому році 02.02.2022 – не єдина особлива дата. Через 20 днів настане ще одна дзеркальна дата – 22.02.2022. Охочі прикрасити своє свідоцтво про шлюб магічною кількістю та порядком повторюваних цифр саме в лютому, можуть скористатися послугою «Шлюб за добу». Сервіс Мін’юсту дозволяє у скорочений термін (протягом 24 годин) та з тим же романтичним настроєм провести шлюбну церемонію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: