Лідер ОП-ЗЖ Юрій Бойко відвідав Шостку

02.02.2022

Влада намагалася відволікти людей від масштабної соціально-економічної кризи військовою істерією, але її план провалився. Про це заявив лідер ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко під час робочої поїздки до міста Шостка на Сумщині.

На зустрічі з Юрієм Бойком жителі Шостки скаржилися на непідйомні тарифи, катастрофічне зростання цін, низькі субсидії та пенсії, а також відсутність соціального захисту.

«Слуги», йдучи на вибори, розсипалися в обіцянках зробити життя простих людей кращим. Але виявилося, що вони скористалися довірою людей та обдурили. Президент звітує у парламенті про міфічні успіхи, а насправді людям вже їсти нічого”, – заявив Юрій Бойко.

Також під час спілкування з людьми опозиційний політик закликав не вірити у військову загрозу.

«Дуже добре, що військовий психоз люди не підтримали і не повірили. Влада всіляко намагалася залякати людей, відвернути від економічних проблем загрозою війни, але не вийшло. Люди не вірять у міфічний напад. Вони живуть у реальності, в якій вирує економічна криза», – зазначив Юрій Бойко.

За словами лідера ОП-ЗЖ, докорінно змінити ситуацію може лише зміна влади.

«Владу треба міняти. Цей парламент треба розганяти, обирати новий, який почне працювати на благо людей, а не власні меркантильні інтереси. І ухвалювати закони, які зроблять життя людей кращим», – резюмував Юрій Бойко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: