02.02.2022
Гастрономічна культура України — самобутнє явище зі своєю історією. Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв був започаткований проєкт «Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону».
Неповторний колорит та образ рецептур нашого регіону яскраво представили працівники клубних закладів Липоводолинщини.
За презентацію технології приготування страв дипломами нагороджені учасники проєкту:
— Анастасія Скляр, Марічка Кравченко, Дмитро Хіляй — «Шулики», с. Лучка;
— Зоя Курочка, Світлана Коновал, Дмитро Хіляй — «Капусняк та пампушки з часником», с. Яганівка;
— Тетяна Макієвська, Надія Гордієнко, Катерина Сова — «Мочені Яблука», с. Яснопільщина.
romny24.info
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
28.11.2025 Сумщина під вогнем: ранок 28 листопада приніс жахливі новини
28.11.2025 Біля Тростянця стартувало будівництво двох модульних сховищ для школярі
28.11.2025 Росіяни ще в одному місці почали наступ на Сумщині
28.11.2025 У Сумах чиновникам більше подобаються куплені дипломи, ніж чесні нагороди
28.11.2025 У Сумах щойно пролунав вибух
28.11.2025 Двохвилинний жах у Сумах: удар БпЛА і тяжко поранений цивільний
28.11.2025 Біля Тростянця стартувало будівництво двох модульних сховищ для школярі
28.11.2025 Росіяни ще в одному місці почали наступ на Сумщині
28.11.2025 У Сумах чиновникам більше подобаються куплені дипломи, ніж чесні нагороди
28.11.2025 У Сумах щойно пролунав вибух
28.11.2025 Двохвилинний жах у Сумах: удар БпЛА і тяжко поранений цивільний