02.02.2022
Гастрономічна культура України — самобутнє явище зі своєю історією. Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв був започаткований проєкт «Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону».
Неповторний колорит та образ рецептур нашого регіону яскраво представили працівники клубних закладів Липоводолинщини.
За презентацію технології приготування страв дипломами нагороджені учасники проєкту:
— Анастасія Скляр, Марічка Кравченко, Дмитро Хіляй — «Шулики», с. Лучка;
— Зоя Курочка, Світлана Коновал, Дмитро Хіляй — «Капусняк та пампушки з часником», с. Яганівка;
— Тетяна Макієвська, Надія Гордієнко, Катерина Сова — «Мочені Яблука», с. Яснопільщина.
romny24.info
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
22.08.2025 Безпекова ситуація в Сумській області станом на ранок 22 серпня
22.08.2025 Ситуація на лінії фронту на Сумському напрямку
22.08.2025 Юна легкоатлетка з Ромен стала чемпіонкою України у триборстві
22.08.2025 На Сумському напрямку минулої доби українські воїни відбили чотири атаки загарбників
22.08.2025 Зранку в Сумах буде призупинений один із водозаборів
22.08.2025 На Недригайлівщині попрощалися із захисником Романом Павленком
22.08.2025 Ситуація на лінії фронту на Сумському напрямку
22.08.2025 Юна легкоатлетка з Ромен стала чемпіонкою України у триборстві
22.08.2025 На Сумському напрямку минулої доби українські воїни відбили чотири атаки загарбників
22.08.2025 Зранку в Сумах буде призупинений один із водозаборів
22.08.2025 На Недригайлівщині попрощалися із захисником Романом Павленком