Працівники ткацької фабрики на Сумщині будуть оскаржувати результати перевірки Держпраці

02.02.2022

Не згодні з результатами перевірки Держпраці та будуть позиватися до суду. Працівники ткацької фабрики на Сумщині оскаржують вказані інспекторами порушення, яких, за словами підприємців, не існує.

Підприємство вже понад 10 років займається виробництвом вовняних тканин, ковдр та пледів. Зокрема, фабрика постачає продукцію й до української армії. Однак результати останньої перевірки Держпраці сколихнули їх роботу.

“Перевіряючий побув на фабриці хвилин 15. А потім написали жаливий акт на нас”, – розповів заступник директора ТОВ “Вултекс-С” Євген Овсієнко.

Одним із обвинувачень, які висунули фабриці, – використання обладнання підвищеної небезпеки без дозволу. Однак за словами представників підприємства воно залишилося ще від минулих власників – взагалі не використовуються та виведене з експлуатації.

Також в акті первеірки зазначено, що на фабриці не проводились навчання з електробезпеки. На підприємстві це забеперечують і показують відповідні документи. Під питанням запереченння й щодо пожежної безпеки.

Журналісти звернеулись до  Держпраці за роз’ясненнями, однак через карантин установа обмежила доступ до будівлі.

Деталі – у сюжеті:

СТС

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: