У Конотопі нікому годувати тварин, які знаходяться у Центрі перетримки, – захворіли усі волонтери

02.02.2022

Про ситуацію, яка склалася довкола конотопських волонтерів, які опікуються безпритульними тваринами, повідомило БО «Бдагодійний фонд «Гуманний світ».

Вони просять усіх небайдужих прийти на допомогу, аби безпритульні тварини не голодували.

«Друзі, у нас не дуже хороші новини. Так трапилось, що більшість волонтерів Центру перетримки захворіли на застудні захворювання й тимчасово не можуть заступати на чергування. А це означає, що годувати тварин просто НІКОМУ! Люди до останнього закривали очі на погане самопочуття й навіть вже застудившись, продовжували ходити на годування тварин. БО ХТО ЦЕ ЗРОБИТЬ КРІМ ВОЛОНТЕРІВ?

Але з високою температурою, бронхітами та іншими серйозними проявами застуди ходити на чергування НЕМОЖЛИВО й НЕБЕЗПЕЧНО для здоров’я. Отже, годувати наших підопічних просто НІКОМУ! Тварини не повинні голодати, ми не для того забирали їх з вулиці. До того ж в нас є цуценята, яким не можна порушувати режим харчування.

Просимо небайдужих громадян допомогти нам з годуванням тварин Центру перетримки. Дуже просимо, виручте нас, будь ласка, хоча б на час хвороби наших волонтерів.

Щодо годування тварин, будь ласка, пишіть у особисті повідомлення нашої сторінки», – йдеться у дописі на Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: