«Електроавтотранс»: подробиці про новий сумський маршрут

03.02.2022

Кільцевий маршрут №21, після його введення в дію, набув популярності серед городян. Майже два місяці тролейбуси курсували у тестовому режимі, а профільні служби КП «Електроавтотранс» опрацьовували пропозиції, які отримували від сумчан. Однак на гарячу лінію 050 405 60 60 продовжують надходити питання.

Тому КП вирішило відповісти на них: тролейбуси, в яких заплановано відстоювання на розворотному колі біля зупинки «Пансіонат для ветеранів», мають розмітку «Панс.» як у друкованому вигляді, так і в електронному. Опрацьовується питання щодо перенесення місця відстоювання тролейбусів з розворотного кола поблизу зупинки «Пансіонат для ветеранів» на зупинку «Автовокзал», вирішуються організаційно-технічні моменти.

Графіки курсування тролейбусів за маршрутом №21 доступні як у друкованому вигляді (інформери розміщені на зупинках вздовж напрямку), так і в електронному.

Перегляд розкладу в режимі on-line:

– перейти за посиланням

– ввести потрібну зупинку, і вона з’явиться на карті

– натиснути на позначку – відкривається розклад ВСІХ комунальних маршрутів, що курсують через вказану ділянку, зокрема маршрут №21.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: