За 30 сумських скверів та парків у 2022-му відповідатиме КП «Зеленбуд»

04.02.2022

Ще у січні департамент інфраструктури міста провів аукціон на утримання скверів та парків на території Сум. Зазвичай за це відповідає КП «Зеленбуд». І цього разу нічого несподіваного не сталося. У тендері на платформі ProZorro взяли участь три претенденти: КП «Зеленбуд», ТОВ «Пан-сервіс» та ФОП Луговий С. В., проте необхідні документи надали та відповідали умовам тендеру лише два перші. КП запропонувало виконати всі роботи за меншу суму, ніж очікувана вартість аукціону в 9,4 млн грн, хоча вона виявилася меншою за заявлену всього на 445 гривень. Проте «Зеленбуд» і був визнаний переможцем. Договір із ним на виконання робіт укладено до 23 грудня цього року.

Йдеться про озеленення та утримання зелених насаджень, а саме – міських газонів (603706 кв. м): підсіювання окремими ділянками, укладання дерном окремих ділянок, прочісування газонів граблями, підживлення та поливання, прополювання, косіння трави, збирання та вивезення скошеної трави, сміття та опалого листя і гілок. А також про систематичне прибирання сміттєвих урн (401 штука) та чищення доріжок, алей, сходів, посипання їх піском у зимовий період (77230 кв. м).

У переліку скверів та парків, за які у 2022 році відповідатиме «Зеленбуд», – 31 об’єкт. Серед них – сквер Покровський, Театральний, ім. Харитоненко, Шевченка, парк ім. Кожедуба, сквер Садко, парк Казка і т.ін.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: