На Сумщині продовжуються карантинні рейди: Чи багато знаходять порушень?

04.02.2022

Сьогодні представники Роменського відділу, Липоводолинського відділення та Недригайлівського сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області перевірили 12 об’єктів.

У Ромнах, Недригайлові та Липовій Долині проінспектували ринки, магазини та кіоски. За результатами перевірок порушень не виявлено.

За тиждень представниками Держпродспоживслужби перевірено 9 суб’єктів (об’єктів) з масовим перебуванням людей та 67 суб’єктів (об’єктів) господарювання; виявлено 12 порушень; складено 1 протокол та 11 приписів, пропозицій щодо усунення порушень.

Крім цього, представниками Національної поліції за порушення запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів складено 1 адміністративний протокол, який направлено до суду для прийняття рішення.

Перевірки дотримання протиепідемічних заходів та карантинних вимог будуть продовжуватися і надалі по всій території Роменського району.

Разом з цим проходили рейди й на Конотопщині. Зокрема, під час чергової перевірки представники Держпродспоживслужби перевірили дотримання карантинних обмежень в”Обмін валют” (ФОП Попович Дмитро Сергійович) на території Конотопської ОТГ

На перевіреному об’єкті працюють без порушень карантинних обмежень,персонал має ковід-сертифікати або довідки, приміщення дезінфікуються, у наявності антисептики, дистанція між відвідувачами витримується.

Також під час інспектування фахівцями Держпродспоживслужби надані роз’яснення щодо порядку дотримання карантинних обмежень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: