Через пандемію Кролевеччина посилює карантиннні обмеження

04.02.2022

На Кролевеччині відбулося засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головним питанням було вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

За інформацією Конотопського районного відділу Державної установи «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороби Міністерства охорони України» за період з 29.01.2022 по 04.02.2022 зареєстровано 376 нових випадків захворювання на COVID-19, у порівнянні з попереднім тижнем збільшення у 1,3 рази. Всього з початку року захворіло 775 осіб, одужало 79 осіб померло 9 осіб.

Комісійно прийнято рішення на території Кролевецької міської територіальної громади продовжити з 05 лютого по 11 лютого 2022 року дистанційну форму навчання:

– у закладах загальної середньої освіти, позашкільної освіти, в тому числі спортивного профілю (Кролевецька ДЮСШ «ОЛІМП»), групових заняттях в закладах культури, у мистецькій школі Кролевецької міської ради, окрім індивідуальних занять, та в групах з неконтактних видів спорту.

– дозволити учням 11-х класів відвідування закладів загальної середньої освіти з метою отримання консультацій до зовнішнього незалежного оцінювання за умови наявності в учнів: негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР – тест), експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або документа про одужання особи від зазначеної хвороби.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: