За минулий рік на соціальний захист липоводолинців витратили майже 800 тисяч гривень

04.02.2022

За інформацією начальника відділа соціального захисту населення Володимира ТКАЧЕНКА, минулого року  у громаді забезпечено реалізацію Програми соціального захисту населення на 2021 рік.

Так, загальна сума видатків для реалізації програми склала сімсот дев’яносто тисяч гривень, з яких зокрема:

забезпечено підтримку малозабезпечених верств населення в частині надання матеріальної допомоги на лікування та подолання складних життєвих обставин. Допомогу надано 111 особам на суму 421.7 тис.грн.

організовано виплату одноразової грошової допомоги по 400 гривень для 83 учасників ліквідації аварії на ЧАЕС з нагоди 35 роковин Чорнобильської трагедії. Сума виплачених коштів становить 33 200 грн.

матеріальну допомогу учасникам АТО/ООС до Дня захисникаУкраїни надано 140 особам на суму 70 тисяч гривень. Також надано допомогу на лікуваннячотирьом учасникам АТО/ООС на суму 55 тисяч гривень (одна особа отримала 40 тисячгривень, три особи по 5 тис. грн.).

Вперше впроваджено практику надання підтримки  у вигляді компенсації вартості проїзду особам, які потребують послуги з гемодіалізу.

Організовано заходи з надання подарунків дітям та родинам з дітьми (прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, багатодітні, тощо) до Дня матері, Дня захистудітей, Дня усиновлення. 

ldolyna.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: