На Сумщині рятувальники відбуксирували легковик, Газель і “швидку”

05.02.2022

4 січня о 08:38 відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини залучалося для надання допомоги в с. Голобівка Білопільської ОТГ. Через слизьку дорогу автомобіль занесло у кювет. Рятувальники відбуксирували Opel “Astra” на безпечну ділянку дороги, після чого легковик продовжив рух самостійно.

Після цього о 13:44 відділення 19-ї державної пожежно-рятувальної частини виїхало з м. Ромни у с. Овлаші, де в сніговому заметі застрягла «Газель». Рятувальники відбуксирували вантажівку на безпечну ділянку дороги.

Того ж дня, о 19:27 в м. Глухів відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини залучалося для надання допомоги. По вул. Заречна застрягла карета «швидкої», що доправляла хворого до лікарні. Пожежною автоцистерною підвищеної прохідності медичний автотранспорт відбуксирували на безпечну ділянку, звідки він продовжив рух самостійно.

Всього для надання допомоги в трьох випадках залучалося 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: