У Сумах оголосили черговий мільйонний тендер на вивезення опалого листя та сміття

05.02.2022

Департамент  інфраструктури міста оголосив ще одну закупівлю на збирання і вивезення сміття, а також опалого листя та гілля по загальних об’єктах обласного центру. Попередній аналогічний тендер на мільйон гривень був “запущений” трохи більше тижня тому.

Цього разу чиновники написали, що шукають підрядника, який займатиметься систематичним збиранням та вивезеннмя сміття обсягом 544 548 м2(у попередньому тендері об’єм послуг – 539 048м2), а також за потреби прибиратиме опале листяі гілля. Орієнтвна вартість закупівлі –  1 800 000,00 гривень (попередній тендер – 1 млн гривень).

Вивезення всього зібраного сміття повинно здійснюватися на полігон для складування твердих побутових відходів, який знаходиться  на території земель Великобобрицького старостинського округу Верхньосироватської сільської ради, а рослинні відходи – на майданчик для складування рослинних відходів по  вул. М. Лукаша,75.

У документації серед іншого йдеться, що учасник повинен здійснювати фотофіксацію наданих послуг та надсилати знімки на електронну адресу замовника.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: