Радник голови Сумської ОДА поскаржився на «огурці» по 170 кг за кілограм

06.02.2022

Радник губернатора з питань житлово-комунального господарства Роман Гученко залишився розчарованим цінами на овочі, які продаються на ринку у Сумах.

Зокрема, він поскаржився на вартість огірків, які за його словами ще після новорічних свят продовжують триматися на високому рівні.

Мовляв, на свята сумчани могли запастися свіжими овочами за 170 грн за кілограм, наразі ж ціни практично не зменшились – продавці пропонують людям огірки за 150 грн за кілограм.

«Може хтось пам’ятає історію про свіжі огурці по 170 грн/кг на новий рік. Так продовження теми триває, будь ласка 05.02.2022 Суми, базар, огірок Охтирський (Сумська область) 150 грн/кг, а біля них мабуть африканський за 65 гр/кг. Це наш Сумський огірок двічі злітав у теплі країни, а потім попав на Сумський ринок, бо іншого пояснення його вартості не має. Як огірок, який доставлений через сумашедшу відстань коштує у двічі дешевше», – написав в дописі на Фейсбуці Роман Гученко.

P.S. Схоже, що Роману Гученко не завадило б попрацювати над підвищенням рівня володіння державною мовою. Адже як для радника губернатора він допустив багато помилок у своєму дописі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: