У Шосткинській громаді 10 шкіл залишаються на дистанційці

07.02.2022

На минулому тижні більшість шкіл Шосткинської громади навчалися дистанційно. Кожен навчальний заклад рішення щодо форми організації навчального процесу приймає самостійно, враховуючи рівень захворюваності на коронавірус серед учнів та педагогів. Як розповіла у ході апаратної наради заступниця начальника управління освіти Любов Волошко, сьогодні, 7 лютого, до очного навчання повернулися 15 шкіл громади.

«5 закладів – це вечірня школа, Клишківський, Ковтунівський НВК, гімназія і Погребківська ЗОШ повністю будуть працювати дистанційно. А у 5 закладах – ліцей, школи номер 8, 9, 10 і Воронізька ЗОШ – дистанційно будуть працювати лише учні 5-11 класів», – зазначила Любов Волошко.

За даними управління освіти, на коронавірус у Шосткинській громаді нині хворіють 30 учнів і 26 працівників шкіл. У дитячих садках – 7 дітей та 21 вихователь.

«За три попередні спалахи хвороби у нас на карантин ніколи не закривалися на карантин групи дошкільної освіти, а зараз 7 груп перебувають на карантині», – зауважує освітянка.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: