Старт-лист на чоловічу індивідуальну гонку Олімпіади-2022: коли бігтимуть українці?

07.02.2022

Україна виставила на першу особисту гонку чоловіків найсильніший склад.

Третьою біатлонною гонкою Олімпіади-2022 у Пекіні стане чоловіча індивідуальна гонка. Цей старт стане найдовшим серед усіх – біатлоністи долатимуть дистанцію 20 км. Сама ж гонка відбудеться у вівторок, 8 лютого, о 10:30.

Збірна України виступатиме у Пекіні у складі чотирьох біатлоністів – саме такою є квота України в особистих стартах (як чоловічих, так і жіночіх) на Олімпіаді-2022. На відміну від жіночої команди, де позитивні тести на коронавірус здали Олена Білосюк та Дар’я Блашко, старт чоловічої збірної України на індивідуальну гонку є оптимальним.

Стартувати у чоловічій індивідуальній гонці від України буде четвірка найсильніших біатлоністів: Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко та Богдан Цимбал.

У першу стартову групу потрапив лідер збірної України Дмитро Підручний. Він розпочне виступи під 21-м стартовим номером. У другій групі Артем Прима – він отримав 46-й номер. Антон Дудченко бігтиме індивідуальну гонку під 63-м номером, а ось Богдан Цимбал стартуватиме передостаннім.

Старт-лист чоловічої індивідуальної гонки (старт – о 10:30)

21. Дмитро Підручний

46. Артем Прима

63. Антон Дудченко

91. Богдан Цимбал

Більшість фаворитів індивідуальної гонки розпочинатиме гонку у першій стартовій групі. Олімпійський чемпіон Пхьончхану в індивідуальній гонці Йоганнес Бьо розпочне гонку другим, його брат Тарьєй – володар Малого кришталевого глобусу – отримав п’ятий стартовий номер.

У першій стартовій групі також три французи: Кантен Фійон-Майє (11-й), Сімон Дестьйо (15-й) та Емільєн Жаклен (26-й). Серед пізніх стартових номерів варто відзначити ще одного норвежця Штурлу Легрейда – він бігтиме 53-м.

Повні старт-листи – тут.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: