Охтирським школярам дозволили відвідувати гуртки та спортсекції

07.02.2022

Сьогодні відбулося позачергове засіданя міської  комісії з  питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Порядок денний  включав два питання – стосовно стану захворюваності на Ковід-19 в громаді та про посилення масово-роз`яснювальної роботи щодо дотримання правил протипожежної безпеки у побуті серед населення.

Заслуховували доповіді директора КЗ “Охтирський міський центр медико-санітарної допомоги” Олени Макименко, директора КЗ “Охтирська ЦРЛ” Петра Збаражського, начальника відділу культури та туризму Любов Бобарикіної та начальника відділу освіти Анатолія Троня. Останній розповів присутнім, що в охтирьких школах функціонує 78 початкових класів. З них  17 класів станом на 7 лютого переведені на дистанційну форму навчання – найбільше в школі № 5 та в гімназії. Всього 59 школярів хворіє на Ковід-19, з них 20 – учні початкових класів.

Любов Бобарикіна звернулася до присутніх на комісії з проханням дозволити роботу гуртків з хореографії та відновити проведення  індивідуальних уроків для учнів музичної школи, балетної студії та навчання дітей початкових класів Охтирської художньої школи. Адже всі вчителі вищезазначених закладів здорові та вакциновані. Наповнюваність класів позашкільної освіти – до 10 чоловік, а класні кімнати просторі та великі, постійно здійснюється провітрювання.

Тож члени комісії вирішили дослухатися до думки начальника відділу культури і туризму та дозволили відновити очні заняття для учнів художньої, музичної школи та хореографічного відділення.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: